Zelf trouwringen ontwerpen

trouwringen configurator

Zelf trouwringen ontwerpen.

Met onze trouwringen configurator kunt u zelf trouwringen ontwerpen. Er is namelijk al heel veel keus op het gebied van trouwringen, qua model en kleuren van het goud. Maar hoe leuk is het om zelf met je partner jullie droom paar trouwringen zelf te ontwerpen. Hier op onze website kun je via onze trouwringen configurator zelf jullie trouwringen ontwerpen. Zo kan je helemaal zelf de kleur van het goud (witgoud, geelgoud,rosegoud of bicolor) ,de breedte van de trouwringen en vorm van de trouwringen zelf ontwerpen. En natuurlijk kun je er ook voor kiezen of er voor de dame misschien één of meerdere diamantjes in gezet moeten worden.

Persoonlijke gravure

Ook kan de ring worden voorzien van een mooie gravure welke voor jullie belangrijk is, bijvoorbeeld met de ontmoetings of trouwdatum en de namen van elkaar. Tevens is het ook mogelijk om er een verbintenis symbool in te graveren. Jullie kunnen uit verschillende lettertypes en evt eigen handschrift kiezen. Samen kunnen wij in de winkel met jullie de prachtige creatie bespreken, zodat wij en jullie zelf trouwringen kunnen laten ontwerpen en produceren bij onze leverancier.

 

Zelf jullie trouwringen ontwerpen en laten maken door onze goudsmeden.

U heeft al jaren iets in uw gedachten maar nog steeds niet gevonden? Wij kunnen samen met u zelf trouwringen ontwerpen en tevens voorzien van een persoonlijke gravure, maar ook kunnen wij van uw bestaande sieraden iets moois ontwerpen of restylen. Kom dan zeker bij ons langs of maak van te voren een afspraak en wij gaan samen met u zelf trouwringen ontwerpen. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Onze goudsmid Edwin of Elize gaan samen met u aan de slag en ontwerpen en maken het sieraad van uw dromen. Benieuwd we zien u graag in onze winkel in Rijswijk(ZH). 

Wel iets in uw gedachten echter nog geen concreet ontwerp? Doe alvast wat ideeën op en bekijk een aantal van onze gerealiseerde ontwerpen.

Maatwerk

Hoe gaat dat in zijn werk?

w

Verkennend gesprek

Samen met onze adviseuse of goudsmid bespreekt u u wensen.

Materiaal keuze

U maakt vervolgens een keuze voor de toe te passen materialen zoals de edelstenen en metaalsoort(en),=.
[

Definitief ontwerp

Als de wensen duidelijk zijn en de materialen zijn gekozen dan komt het definitieve ontwerp.