Goudsmid atelier voor unieke trouwringen

Goudsmid Edwin Bloom

Het team trouwringensite Juwelier Goudland

Het hele team en goudsmid van Trouwringensite.nl van Juwelier Goudland heeft veel ervaring in het adviseren en aanmeten van trouwringen, dit is van belang omdat er zeer veel keuze is uit modellen, kleuren, materialen, breedte en briljanten. Het is bij ons ook vaak mogelijk om afwijkende ringen te bestellen, de hand van uw partner is altijd anders dan die van u en soms staat een iets bredere of smallere ring beter bij uw aanstaande dan dezelfde breedte zo kunnen we alle opties bekijken om samen met u het beste en mooiste set trouwringen te vinden welke u uw leven lang met plezier kan dragen.

 

Onze eigen goudsmid Edwin Bloom

Edwin staat garant voor een vakkundige service op het gebied van het adviseren ontwerpen en vervaardigen van trouwringen. Elke opdracht wordt zorgvuldig in ons eigen atelier en door Edwin of Eduard behandelt. Edwin is als meestal in de winkel aanwezig zo heeft u rechtstreeks contact met de goudsmid voor deskundig advies.

 

 

Goudsmid Eduard Cohen

Goudsmid Eduard Cohen

Zoals al eerder omschreven werkt Juwelier Goudland werkt samen met goudsmid Eduard Cohen. In de ‘zilverstad’ Schoonhoven volgde hij de opleiding ‘Goudsmeden’ aan de Vakschool Schoonhoven. Direct na het afronden van deze opleiding (1986) is Eduard gaan werken voor diverse goudsmidbedrijven en in 1997 heeft hij zich als zelfstandig goudsmid gevestigd, werkend voor onder andere Juwelier Goudland.

In de afgelopen jaren heeft hij zich verdiept in een eeuwenoude metaaltechniek, die Mokume Gane heet. Het is een zeer oude Japanse techniek uit de tijd van de samoerai. Door warmte en hoge druk fuseren verschillende, op elkaar gestapelde, metalen tot één blok metaal met diverse kleuren. Na bewerking ontstaan er organische patronen. Dit materiaal, dat dus niet herhaalbaar is, verwerk ik in een uniek sieraad. Voor mijn vrije werk maak ik graag gebruik van deze techniek