Eigen atelier en goudsmeden

Voor uw eigen ontwerp

Trouwringensite.nl met goudsmid atelier

Inpandig bevind zich in onze winkel bij Juwelier Goudland in Rijswijk een goudsmid atelier voor het maken van unieke trouwringen.

Het team van Juwelier Goudland

Bestaande uit 3 adviseurs en 3 goudsmeden hebben veel ervaring in het adviseren aanmeten en het handmatig maken van trouwringen. Dit is van belang omdat er zeer veel keuze is uit modellen, kleuren, materialen, breedte en briljanten.

Lees meer

Edwin Bloom

Edwin Bloom

Eigenaar Juwelier Goudsmid

Edwin staat garant voor een vakkundige service op het gebied van het adviseren ontwerpen en vervaardigen van trouwringen op het goudsmid atelier. Elke opdracht wordt zorgvuldig in ons eigen goudsmid atelier door Edwin, Elize of Eduard behandelt. Edwin is meestal in de winkel aanwezig zo heeft u rechtstreeks contact met de goudsmid voor deskundig advies.

Elize Herwig

Elize Herwig

Aspirant Goudsmid

Een specialiteit waarin Elize zich als goudsmid bekwaamt heeft is het restylen van onder andere trouwringen. In een persoonlijk gesprek wordt er geluisterd naar de wensen van de klant om zo tot een mooi nieuw ontwerp te komen. Op deze manier kan men herinnering aan de vroegere tijden levendig houden. Soms kan dit een emotioneel proces zijn. Maar samen met de klant komt Elize altijd tot een mooi ontwerp welke ze op ons eigen goudsmid atelier uitvoert. Indien gewenst maken we tussentijds foto’s zodat de klant het goudsmid proces via whatsapp of mail kan volgen. Het afleveren van het sieraad is altijd een mooi moment, de klant ziet de ringen voor het eerst in een nieuw licht en kan zo het oude hoofdstuk afsluiten

Eduard Cohen

Eduard Cohen

Meester Goudsmid

Juwelier Goudland werkt samen met goudsmid Eduard Cohen. In de ‘zilverstad’ Schoonhoven volgde hij de opleiding ‘Goudsmeden’ aan de Vakschool Schoonhoven. Direct na het afronden van deze opleiding (1986) is Eduard gaan werken voor diverse goudsmidbedrijven en in 1997 heeft hij zich als zelfstandig goudsmid gevestigd, werkend voor onder andere Juwelier Goudland op zijn eigen goudsmid atelier.