Black & Gold Trouwringen met Zirconium

2.908,00

Trouwringen van Collection Ruesch uit de nieuwe 2019 serie van Black & Gold14/10170-055

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 2.908,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 14/10170-055 Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Trouwringen van Collection Ruesch uit de nieuwe 2019 serie van Black & Gold

De ringen zijn van 14 krt goud met zwart Zirconium en 5.5 breed, De dikte van de ringen is 2.1

De damesring is voorzien van 5 briljant(en) met een totaal gewicht van 0.2000ct, kleur en zuiverheid isTW/VVSI

Deze nieuwste trouwringen van Collection Ruesch Black and Gold zijn samengesteld uit 14 krt goud en het zwarte materiaal is Zirkonium.

Wat is zirkonium?

Zirkonium is een chemisch element uit de titanium groep met het chemische symbool “Zr”. Dit materiaal is zeer geschikt voor mensen met een nikkel allergie.

Zirkonium is bekent als een edelsteen als mineraal “zirkoon” en is ook het basis materiaal van de synthetische steen “Zirconia”.

De natuurlijke kleur van zirkonium is zilver- grijs soortgelijk aan titanium. Door oxidatie op 750º Celsius krijgt het een hele mooie en gelijkmatige antraciet kleur. Door dit proces krijgt het een hardheid die te vergelijken is met staal.

In de juweliers wereld wordt zirkonium vooral gebruikt voor trouwringen, vanwege zijn donkere kleur welke een mooi contrast geeft met het rosé- of witgoud. door het feit dat zirkonium niet samengevoegd kan worden door middel van solderen of andere verwarmingsprocessen, zijn er speciale verbindingstechnieken voor nodig.

Het sprankelende van de witte briljanten gezet in het antraciet gekleurde materiaal geeft een geweldig contrast en is een nieuwe trend in de juwelen industrie.

Onze nieuwe “Black and Gold” collectie combineert  14 karaat goud met zirkonium. De gouden kleuren aan beide kanten van het matte zirkonium zijn vrij om te kiezen.

Let op. Vanwege het feit dat zirkonium een zeer hard materiaal is en niet buigzaam is, zijn er geen mogelijkheden in het later op maat maken van de ring. Mocht het nodig zijn zal de ring omgeruild worden.