Over ons

sinds 1999 juwelier Bloom

Sinds 1999

Juwelier Bloom is sinds 1999 een begrip in Delft en omstreken. Met onze juweliersbedrijf in het centrum van Delft zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de wijde omgeving. We zijn gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen, Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen het andere gedeelte van de collectie wordt vanaf ons magazijn of leveranciers naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

 

Edwin Bloom

Eigenaar

Het team van Juwelier Bloom

Het hele team en goudsmeden van Juwelier Bloom hebben veel ervaring in het adviseren en aanmeten van sieraden. Dit is van belang omdat er zeer veel keuze is uit modellen, kleuren, materialen, breedte en briljanten. Het is bij ons ook vaak mogelijk om afwijkende ringen te bestellen indien u trouw- of relatieringen besteld moet u er rekening mee houden dat de hand van uw partner anders is dan die van u. Soms staat een iets bredere of smallere ring beter bij uw aanstaande dan dezelfde breedte zo kunnen we alle opties bekijken om samen met u het beste en mooiste set trouwringen te vinden welke u uw leven lang met plezier kan dragen.

Onze sieraden, horloge en trouwringen adviseuse Karin.

Karin Heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en gespecialiseerd in het adviseren van sieraden, trouwringen. De grootste passie en uitdaging is het adviseren van trouwringen in het bijzonder als een aankomend bruidpaar nog helemaal geen idee heeft. Of als beide partners een totaal andere smaak hebben om dan toch tot een oplossing te komen waar beide helemaal tevreden mee zijn. Ook voor kleine reparaties aan horloge, sieraden en gravure draait Karin haar hand niet om.

Samen met Edwin zal u Karin het meest aantreffen in de winkel in Delft.

Karin adviseuse in sieraden en trouwringen specialiste

.

.

.

Eigenaar Edwin Bloom.

Sinds 1990 is Edwin binnen het vakgebied van edelsmeden werkzaam, eerst binnen het bedrijf van zijn vader als bestek restaurateur later na de vakopleiding als goudsmid en juwelier. Sinds 1999 is Edwin Bloom zelfstandig ondernemer als juwelier & goudsmid. De eerste jaren als franchisenemer juwelier Groenland in Leiden toen zelfstandig juwelier Goudland in Rijswijk en nu onder zijn eigen naam Juwelier Bloom in Delft.

Edwin heeft zich met zijn bedrijf gespecialiseerd in gouden sieraden met als hoofd assortiment trouwringen. mar ook voor zilveren sieraden en horloge bent u hier aan het juiste adres.

Ondanks Edwin druk is met het bedrijfsleiden en klanten adviseren kan hij het toch niet laten zijn passie goudsmid regelmatig uit te voeren achter de werkbank in het goudsmid atelier in de winkel.

Edwin Bloom eigenaar.

Juwelier & Goudsmid

Alleen het beste

De prachtigste stenen in combinatie met het mooiste edelmetaal goud.

Zorgvuldig samengestelde collectie van de prachtigste edelstenen gezet in de mooiste edelmetalen. Alleen het beste is goed genoeg voor u.

Een eigen ontwerp en design
vervaardigd door onze goudsmeden.

U heeft al jaren iets in uw gedachten maar nog steeds niet gevonden? Kom dan zeker bij ons langs of maak van te voren een afspraak. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Onze goudsmid Edwin of Dennis gaat samen met u aan de slag en ontwerpt en maakt het sieraad van uw dromen. Benieuwd we zien u graag in onze winkel in Delft.

Wel iets in uw gedachten echter nog geen concreet ontwerp? Doe alvast wat ideeën op en bekijk een aantal van onze gerealiseerde ontwerpen.

Maatwerk

Hoe gaat dat in zijn werk?

w

Verkennend gesprek

Samen met onze adviseuse of goudsmid bespreekt u u wensen.

Materiaal keuze

U maakt vervolgens een keuze voor de toe te passen materialen zoals de edelstenen en metaalsoort(en),=.
[

Definitief ontwerp

Als de wensen duidelijk zijn en de materialen zijn gekozen dan komt het definitieve ontwerp.