14 karaats witgouden trouwringen PA022

1.549,00

Deze prachtige 14 karaats witgouden trouwringen zijn super klassiek door hun bolle vormgeving, in de volksmond ook wel kogelring genoemd. Ze hebben een breedte van 3.5 mm en zijn zeer elegant.

Maat ring 1 (Dame) *

Maat ring 2 (Heer) *

Gravure ringen

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

14 karaats witgouden trouwringen PA022

Deze prachtige 14 karaats witgouden trouwringen PA22 zijn super klassiek door hun bolle vormgeving, in de volksmond ook wel kogelring genoemd. Ze hebben een breedte van 3.5 mm en zijn zeer elegant. Zeker de dames ring is super elegant door de 20 hele mooie grote swarofski zirknia’s die en rondom zijn ingezet is het een lust voor het oog.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk