14 karaats witgouden trouwringen model PA025

1.719,00

Deze super strak vormgegeven 14 karaats witgouden trouwringen hebben een prachtige gematteerde en glanzende afwerkingen en hebben een breedte van 4,5 mm.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats witgouden trouwringen model PA025

Deze super strak vormgegeven 14 karaats witgouden trouwringen hebben een prachtige gematteerde en glanzende afwerkingen en hebben een breedte van 4,5 mm. De trouwring voor de dame is een lust voor het oog door de 10 kleine en de prachtige grote swarovski zirkonia’s die er in schitteren.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk