14 karaats witgouden trouwringen model PA014

1.719,00

Stijlvol en klassiek dat zijn deze prachtige 14 karaats witgouden trouwringen van Bluerings. Deze mooie witgouden trouwringen zijn 4,5 mm breed en hebben een hoogglanzende licht bolle vorm.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats witgouden trouwringen model PA014

Stijlvol en klassiek dat zijn deze prachtige 14 karaats witgouden trouwringen van Bluerings. Deze mooie witgouden trouwringen zijn 4,5 mm breed en hebben een hoogglanzende licht bolle vorm. In de ring voor de dame is 1 grote swarovski zirkonia in het midden van de ring geplaatst door middel van een mooie brug verbinding, zo krijgt de ring een zeer elegante uitstraling.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk