14 karaats witgouden trouwringen model PA013

1.719,00

Deze 14 karaats witgouden trouwringen zijn zowel strak als klassiek door een bredere vlakke baan en een afgeronde smallere baan die wordt onderbroken door een mooie groef.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats witgouden trouwringen model PA013

Deze 14 karaats witgouden trouwringen zijn zowel strak als klassiek door een bredere vlakke baan en een afgeronde smallere baan die wordt onderbroken door een mooie groef. De ringen hebben een mooie breedte van 5 mm en de dames ring heeft wel liefst 10 schitterende swarovski zirkonia’s.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk