14 karaats witgouden trouwringen model PA007

1.719,00

Het unieke van deze mooie set 14 karaats witgouden trouwringen  is dat er in de damesring op een zeer speelse manier prachtige swarovski zirkonia’s  half rond zijn gezet.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats witgouden trouwringen model PA007

Deze bijzonder mooie gematteerde 14 karaats witgouden trouwringen hebben een lichte bolling en hebben een breedte van 6 mm. Het unieke van deze mooie set is dat er in de damesring op een zeer speelse manier prachtige swarovski zirkonia’s  half rond zijn gezet. Tevens is dit mogelijk om de stenen geheel rondom te zetten voor een nog unieker effect.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk