14 karaats witgouden trouwring model PA003

1.719,00

Deze 4 mm brede hoogglanzende 14 karaats witgouden trouwringen uit onze Passion collectie van Bluerings hebben een strakke moderne uitstraling.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats witgouden trouwring model PA003

Deze 4 mm brede hoogglanzende trouwringen uit onze Passion collectie van Bluerings hebben een strakke moderne uitstraling. De damesring is rondom volgezet met schitterende swarofski zirkonia’s, dus hoe de ring ook draait om de vinger er zijn altijd prachtige swarovski zirkonia’s te bewonderen.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk