14 karaats rose/witgouden trouwringen model PA008

1.719,00

Deze prachtige 14 karaats bicolor trouwringen hebben een speelse golvende groef en in de damesring zijn in die mooie groef allemaal schitterende swarofski zirkonia’s rondom gezet.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats rose/witgouden trouwringen model PA008

Deze prachtige bicolor trouwringen in de kleurstelling wit met rose goud hebben een speelse golvende groef en in de damesring zijn in die mooie groef allemaal schitterende swarofski zirkonia’s rondom gezet. Ze hebben een mooie witgouden glanzende en een gematteerde rose gouden baan en hebben een breedte van 5 mm.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk