14 karaats rose/witgouden trouwringen model PA001

1.549,00

Deze bicolor trouwringen bestaan uit 14 karaats rose en witgoud en hebben een speelse look door een mooie golf die over de vlakke baan van de ring loopt.

Maat ring 1 (Dame) *

Maat ring 2 (Heer) *

Gravure ringen

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

14 karaats rose/witgouden trouwringen model PA001

Deze prachtige trouwringen en hebben een speelse look door een mooie golf die over de vlakke baan van de ring loopt. De rose gouden baan van de ring heeft een prachtige matte afwerking en de witgouden baan daarin tegen heeft een mooie hoogglanzende uitstraling. De ring is 4 mm breed en tevens voorzien van 1 schitterende swarovski zirkonia.

De Passion collectie by Bluerings

Deze Passion collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze Passion collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden voorzien met een mooie afwerking bijvoorbeeld hoogglanzend, ijsmat, zandmat en langsmat. Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Lees meer

Extra informatie

Merk