14 karaats rosé gouden trouwringen model PA026

1.719,00

Deze zeer elegante 14 karaats rosé gouden trouwringen zijn licht gebold en daardoor zijn ze vrij klassiek maar met een moderne touch door de gematteerde en glanzende afwerking. Op een vrij speelse manier zijn er in de dames ring 20 prachtige swarovski zirkonia’s gladom op een mooie rij in gezet.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats rosé gouden trouwringen model PA026

Deze zeer elegante  14 karaats rosé gouden trouwringen zijn licht gebold en daardoor zijn ze vrij klassiek maar met een moderne touch door de gematteerde en glanzende afwerking. Op een vrij speelse manier zijn er in de dames ring 20 prachtige swarovski zirkonia’s gladom op een mooie rij in gezet.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk