14 karaats Rosé gouden trouwringen model PA010

1.719,00

Bijzonder mooie 14 karaats Rosé gouden trouwringen met een prachtige brede gematteerde en smalle hoogglanzende baan op een breedte van 6 mm hebben een unieke uitstraling.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats Rosé gouden trouwringen model PA010

Bijzonder mooie  14 karaats Rosé gouden trouwringen met een prachtige brede gematteerde en smalle hoogglanzende baan op een breedte van 6 mm hebben een unieke uitstraling. In de dames ring zijn schitterende swarovski zirkonia’s in een soort druppel vorm gezet en zijn een echte eyecatcher voor het oog.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk