14 karaats meerkleurige trouwringen model PA015

1.719,00

Deze bijzonder mooie 14 karaats meerkleurig trouwringen bestaan uit maar liefst 3 kleuren goud ( witgoud, geelgoud en rosegoud).

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats meerkleurige trouwringen model PA015

Deze bijzonder mooie 14 karaats meerkleurig trouwringen bestaan uit maar liefst 3 kleuren goud ( witgoud, geelgoud en rosegoud). De trouwringen hebben een breedte van 6 mm en zijn op een  zeer speels opgebouwd met meerdere smalle banen goud in 3 verschillende kleuren en in de dames ring ook nog eens prachtige swarovski zirkonia’s rondom vol gezet.

 

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk