14 karaats geelgouden trouwringen model PA021

1.549,00

Deze schitterend mooie 14 karaats geelgouden trouwringen hebben een mooie diepe groef die de ring als het ware in tweeën verdeeld. Beide banen hebben een schitterende afwerking mat en glanzend wat de ringen uniek maakt.

Maat ring 1 (Dame) *

Maat ring 2 (Heer) *

Gravure ringen

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

14 karaats geelgouden trouwringen model PA021

Deze schitterend mooie 14 karaats geelgouden trouwringen hebben een mooie diepe groef die de ring als het ware in tweeën verdeeld. Beide banen hebben een schitterende afwerking mat en glanzend wat de ringen uniek maakt. In de gematteerde baan van de dames ring zijn 16 prachtige swarovski zirkonia’s gezet waardoor de ring een chique uitstraling krijgt.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk