14 karaats geelgouden trouwringen model PA006

1.719,00

Deze vrij klassieke 14 karaats geelgouden trouwringen met een prachtige hoogglanzende afwerking hebben een lichte bolling en hebben een breedte van 4,5 mm.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats geelgouden trouwringen model PA006

Deze vrij klassieke 14 karaats geelgouden trouwringen met een prachtige hoogglanzende afwerking hebben een lichte bolling en hebben een breedte van 4,5 mm. In de dames ring zijn  6 schitterende swarovski zirkonia’s in een speelse diagonale lijn gezet.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk