14 karaats bicolor trouwringen model PA028

1.719,00

Deze super mooie 14 karaats bicolor trouwringen in de kleurstelling geel met witgoud hebben een hele mooie hamerslag afwerking.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwringen model PA028

Deze super mooie 14 karaats bicolor trouwringen in de kleurstelling geel met witgoud hebben een hele mooie hamerslag afwerking. En daardoor zijn deze zeer uniek. Deze 14 karaats bicolor trouwringen hebben een breedte van 5 mm. Met in de dames ring in een ruitmotief een prachtige swarovski zirkonia gezet.

 

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk