14 karaats bicolor trouwringen model PA023

1.719,00

Deze mooie 14 karaats bicolor trouwringen zijn 6 mm breed met een mooie vlakke vormgeving en zijn zeer modern door dat ze zijn opgebouwd uit meerder banen.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwringen model PA023

Deze mooie 14 karaats bicolor trouwringen zijn 6 mm breed met een mooie vlakke vormgeving en zijn zeer modern door dat ze zijn opgebouwd uit meerder banen. 1 mooie brede geelgouden baan en 2 smallere wit en geelgouden banen die onderbroken worden door een fijne groef.Met in de dames ring 3 prachtige swarovski zirkonia’s gezet voor een extra mooie uitstraling.

 

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk