14 karaats bicolor trouwringen model PA020

1.719,00

Deze super mooie 5 mm brede rosé met wit gouden 14 karaats bicolor trouwringen zijn vrij klassiek door hun licht gebolde vorm maar tevens ook modern doordat er in de damesring zijn maar liefst 20 schitterende swarovski zirkonia’s rondom in de ring gezet.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwringen model PA020

Deze super mooie 5 mm brede rosé met wit gouden 14 karaats bicolor trouwringen zijn vrij klassiek door hun licht gebolde vorm maar tevens ook modern door de prachtige afwerking in mat witgoud en glanzend rosé goud.  En wat het hele  dames ring zijn maar liefst 20 schitterende swarovski zirkonia’s rondom in de ring gezet.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk