14 karaats bicolor trouwringen model PA019

1.719,00

Wat deze 14 karaats bicolor trouwringen zo bijzonder maakt is dat de twee banen kruis links over elkaar heen lopen, een prachtige rosé gouden glanzende baan en een gematteerde witgouden baan.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwringen model PA019

Wat deze 14 karaats bicolor trouwringen zo bijzonder maakt is dat de twee banen kruis links over elkaar heen lopen, een prachtige rosé gouden glanzende baan en een gematteerde witgouden baan. Met in de dames ring 3 hele mooie swarofski zirkonia’s dwars in de ring zijn gezet voor een extra finishing touch.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk