14 karaats bicolor trouwringen model PA018

1.719,00

Deze prachtige 14 karaats bicolor trouwringen hebben een uniek en zeer speels motief en hebben een lichte bolling en een breedte van 6 mm.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwringen model PA018

Deze prachtige 14 karaats bicolor trouwringen hebben een uniek en zeer speels motief. De trouwringen hebben een lichte bolling en hebben een breedte van 6 mm. I de dames ring is als extra aandachtspunt een schitterende swarovski zirkonia gezet waardoor de ring nog meer tot zijn recht komt.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk