14 karaats bicolor trouwringen model PA017

1.549,00

Deze schitterend mooie 14 karaats bicolor trouwringen zijn 5,5 mm breed en hebben een hele mooie smalle glanzende geelgouden baan en een bredere gematteerde witgouden baan.

Maat ring 1 (Dame) *

Maat ring 2 (Heer) *

Gravure ringen

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwringen model PA017

Deze schitterend  mooie 14 karaats bicolor trouwringen zijn 5,5 mm breed en hebben een hele mooie smalle glanzende geelgouden baan en een bredere gematteerde witgouden baan. In de dames ring is op een hele speelse manier 1 prachtige swarovski zirkonia tussen de banen in gezet, waardoor het de ring een hele elegante uitstraling heeft.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk