14 karaats bicolor trouwringen model PA016

1.719,00

Deze zeer moderne 14 karaats bicolor trouwringen in rose met witgoud hebben een prachtige strakke afwerking en bestaan uit 3 banen met daar tussen een mooi groef.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats Bicolor trouwringen model PA016

Deze zeer moderne 14 karaats bicolor trouwringen  in rose met witgoud hebben een prachtige strakke afwerking. De ringen bestaan uit 3 banen met daar tussen een mooi groef. In de dames ring heeft een brugverbinding met daarin een super mooie grote swarovski zirkonia gezet en in de mooie rose gouden midden baan nog eens 10 swarovski zirkonia’s gezet.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk