14 karaats bicolor trouwringen model PA012

1.719,00

Deze klassieke licht bolle14 karaats gouden bicolor trouwringen in de kleurstelling rose met witgoud hebben toch ook een wat moderne uitstraling door hun gematteerde afwerking.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor  trouwringen model PA012

Deze klassieke licht bolle 14 karaats gouden bicolor trouwringen in de kleurstelling rose met witgoud hebben toch ook een wat moderne uitstraling door hun gematteerde afwerking. Deze prachtige trouwringen hebben een breedte van 4,5 mm. Met in de damesring 1 grotere swarofski zirkonia in de witgouden baan en 11 kleinere in de mooi rose gouden baan gezet.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk