14 karaats bicolor trouwringen model PA011

1.549,00

Deze 6 mm brede 14 karaats bicolor trouwringen zijn hyper modern door hun super strakke vormgeving en schitterende swarovski zirkonia’s rondom gezet.

Maat ring 1 (Dame) *

Maat ring 2 (Heer) *

Gravure ringen

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwringen model PA011

Deze 6 mm brede 14 karaats bicolor trouwringen zijn hyper modern door hun super strakke vormgeving. De prachtige brede witgouden baan ligt wat hoger dan de smallere geelgouden banen aan de zijkant. Wat de dames ring zo mooi en uniek maakt is dat er rondom schitterende swarovski zirkonia’s in het midden van de witgouden baan zijn gezet waardoor ze nog meer tot hun recht komen en ze altijd zichtbaar zijn hoe de ring ook om de vinger draait.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk