14 karaats bicolor trouwring model PA004

1.719,00

Bijzonder mooie bicolor trouwringen in de kleurstelling wit met rose goud uit onze Passion collectie zijn een eye catscher voor het oog.

Maat ring 1 (Dame)

Maat ring 2 (Heer)

Gravure ringen

Productprijs: 1.719,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

14 karaats bicolor trouwring model PA004

Bijzonder mooie bicolor trouwringen in de kleurstelling wit met rose goud uit onze Passion collectie zijn een eye catscher voor het oog. Deze schitterende set is 6 mm breed en in de damesring zijn in een mooie golf allemaal prachtige swarovski zirkonia’s rondom gezet.

De Passion collectie by Bluerings

Deze collectie kenmerkt zich in hoogwaardige maar toch betaalbare trouwringen van goud. Binnen deze collectie kan gekozen worden door 3 verschillende kleuren goud (geelgoud, witgoud en rosegoud) en tevens kunnen de oppervlaktes van de ringen worden bewerkt met een mooie afwerking bijvoorbeeld glanzend, ijsmat, zandmat en langsmat, Dit kunnen wij kosteloos voor u realiseren en ook worden deze prachtige trouwringen gratis voorzien van een persoonlijke gravure in verschillende lettertypes. Deze prachtige trouwringen worden standaard geleverd met swarovski zirkonia’s maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tegen een meerprijs om deze te vervangen door schitterende briljanten.

Extra informatie

Merk